Michael tilbyder at være ekstern webmaster hos dig

31. august 2020by FME
webmaster Co

Michael Jørgensen er startet som selvstændig i Webmaster & Co efter i en årrække at have arbejdet med digital markedsføring og support på hjemmesider. Nu ønsker han at blive eksternt tilknyttet mindre virksomheder som webmaster og ”stå for alt det besværlige ved en virksomhed, som har et online liv”.

”Vi skal også have styr på den hjemmeside!”. Sådan er der mange virksomhedsledere, der tænker. Det er vigtigt at være opdateret online, men hvor skal man starte og hvordan udnytter man mulighederne i online tilstedeværelse og salg?

Det ved Michael Jørgensen rigtig meget om. Han har netop startet som selvstændig i Webmaster og Co og har som mål at hjælpe virksomheder med netop at få mere ud af deres online tilstedeværelse. Allerhelst vil han gerne være fast tilknyttet nogle timer, en halv eller en hel dag om måneden. For så skal han nok holde styr på ”alt det der omkring hjemmesiden.” Han er god til at analysere data fra siden, holde styr på SEO, så sitet også bliver fundet på søgemaskinerne, og sikre at siden ikke bliver hacket eller går ned.
Men han kan også være dit firmas digitale sparringspartner eller rådgiver. Hvad er målet med hjemmesiden? Salg? flere kunder? Sammen med firmaet lægger han den online strategi og er samtidig den, der fører den praktisk ud i livet.

”Jeg oplever rigtig mange, som siger, at de skal have et flot website. Og der er en masse tanker bag, hvordan det skal se ud og hvad det skal indeholde. Men efter man har fået lavet sitet, dør arbejdsindsatsen hurtigt ud. Som jeg ser det, er det jo først der det virkelige arbejde starter. Det er der, vi kan begynde at finde ud af, hvem der besøger sitet, hvem vi gerne VIL have til at besøge sitet, og hvordan vi går dem til at blive kunder,” fortæller Michael Jørgensen. Og det er lige netop dét, han gerne vil hjælpe virksomhederne med.

”Jeg har undervist så mange i det her med at have et online liv, men når man kommer hjem og hverdagen kommer med alle sine opgaver, er det svært at have tid og overskud til at få analyserne udført og bevare overblikket i arbejdet. Og det er der jeg kommer ind. For jeg har ikke lavet andet end netop det i mange år efterhånden,” siger han.

Erhvervsrådet som en selvfølge

Michael Jørgensen har tidligere arbejdet med hjemmesider hos blandt andre Kverneland Group og Tempur. I foråret sagde han op fra sin stilling som Group Online Manager hos Kverneland Group for at starte som selvstændig og bruge sin erfaring på at hjælpe små og mellemstore virksomheder, allerhelst i lokalområdet.

”I princippet kan jeg arbejde med virksomheder hvor som helst, da det hele foregår online. Men det giver meget mening for mig at søge lokale samarbejdspartnere, fordi der er en stor gevinst i, at vi lige kan stikke hovederne sammen ved behov. Og så giver det også god mening at hjælpe virksomheder her i kommunen hvor jeg også selv bor, og gerne vil støtte lokalsamfundet,” siger han og uddyber at det også har været en selvfølgelig for ham at melde sig ind i Erhvervsrådet fra starten.

”Det er et godt sted at møde andre virksomheder. Både i forhold til netværk til andre selvstændige og selvfølgelig også fordi jeg tænker, der kan være mulige kunder og samarbejdspartnere,” siger han.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.