Gå med i Styrket Erhverv i Gadeplan og gør din virksomhed mere digital

27. august 2020by FME
digitalisering

Er du ikke helt skarp på, hvordan du får din webshop i gang, eller hvordan du markedsfører dig på nettet?

Det er du ikke alene om. Udfordringerne omkring nedlukningen i foråret har vist, at rigtig mange virksomheder er udfordret i forhold til at handle og agere digitalt.

Heldigvis er Faaborg-Midtfyn Kommune med i projektet “Styrket Erhverv i Gadeplan“, hvor virksomheder, som har direkte kontakt med deres kunder kan komme med på et forløb og få sparring og undervisning og udvikle sig som virksomhed og digitalt.

Kirsten Wendorff er SME-konsulent og står for en del af sparringen og rådgivningen af de virksomheder, som er med i forløbet. Hun fortæller, at målgruppen i år er bredere end tidligere.

“Vi har tidligere primært henvendt os til butikker. Men vi har fundet ud af at virkelig mange sælger sig selv via nettet og har brug for udvikling og sparring på området. Derfor er vi ret åbne omkring, hvem der kommer med. Det er målrettet små og mellemstore virksomheder med op til omkring 250 ansatte og primært mod virksomheder som er såkaldt B2C, altså som handler med brugerne og ikke med andre virksomheder,” fortæller hun.

Det er gratis at være med – kom til infomøde

Det er gratis at være med i forløbet, som både indeholder undervisning i eksempelvis markedsføring på sociale medier eller hvordan man laver en digital strategi, samarbejde med en ekspert-mentor i 1:1-forløb og tilbud om virksomhedsrådgivning fra eksempelvis Kirsten Wendorff.

Der er informationsmøde I Helios i Faaborg den 10. september klokken 8.30.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.