Generalforsamling udskudt til 2021

12. juni 2020by FME
Logo FM Erhverv

Bestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd har i juni besluttet at udskyde dette års generalforsamling til marts 2021 og dermed ikke afholde en officiel generalforsamling i 2020.

Det skyldes – selvfølgelig – situationen og restriktionerne omkring Covid-19.

“Vi har talt om det, og eftersom vi typisk er omkring 60-80 mennesker til generalforsamlingen, vil vi først kunne afholde den til efteråret, som vil være et halvt år senere end planlagt. Vi har derfor besluttet os for at lade bestyrelsen arbejde videre, som den har gjort hidtil og slå de to generalforsamlinger sammen,” siger formand Johnny Poulsen

Han har rådført sig med advokat Jess Lykke Gregersen, som også flere gange har været dirigent til generalforsamlingerne. Derefter er det besluttet, at hele den siddende bestyrelse tager et år mere, så dem, der var på valg i år kommer det i 2021.

Inden den planlagte generalforsamling i marts i år, som blev aflyst på grund af nedlukningen, havde formand Johnny Poulsen skrevet årets beretning. Den kan læses her.

Søren Haller fra Haller Entreprise ApS har takket ja til at gå ind i bestyrelsen på den plads, der blev ledig på generalforsamlingen 2019. Dengang blev det besluttet, at et medlem fra den nordlige del af kommunen kunne komme ind på den plads i løbet af året. Det gør han så nu.

Generalforsamlingen 2020 bliver afholdt den 25. marts 2021 på Brobyværk Kro.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.