Kasus Fyn får første iværksætterstøtte fra Den Faberske Fond

18. maj 2021by FME

“Vi vil være de bedste i Danmark til at lever oplevelser, foredrag, uddannelser og kursus”. Så kort beskriver Heidi Vang Tsimisiris visionen bag “Kasus Fyn”.

Kasus Fyn er et helt nystartet koncept, hvor to midtfynske selvstændige kvinder, der hver især har erfaring med kursus, undervisning og oplevelser, er gået sammen om at samle gode kræfter på Midtfyn og gøre området til “der hvor man tager hen, hvis man skal have sin virksomhed på tur”. De er lige på trapperne med at kunne markedsføre sig på hjemmeside og film – og nu har de som én af de to første virksomheder fået støtte fra iværksætterpuljens hos “Den Faberske Fond”. 

Idéen med Kasus Fyn er, at særligt virksomheder skal kontakte dem, når de ønsker at holde et medarbejderarrangement – uanset om fokus skal være på teambuilding, uddannelse, hygge eller oplevelser. Ud fra virksomhedens ønsker og præferencer får de så sammensat et program som kan byde på alt fra ridning, lerarbejde eller mad over bål til foredrag om identitet eller livet som præst.

 

Ønsker at gøre Kasus Fyn til et netværk af selvstændige

Heidi Vang Tsimisiris er uddannet keramiker og har desuden en solid baggrund inden for idræt og træning. Hun har Vangs Keramiske Værksted i Gestelev. I Kasus Fyn er hun gået sammen med Mette Mortensen fra All Out, som tilbyder kurser og ture med friluftsliv og “overlevelse i naturen” som omdrejningspunkt.

Så fagligt har de to meget forskellige baggrunde, men det er netop én af styrkerne i Kasus Fyn og de to ønsker at tiltrække mange flere selvstændige med alle mulige kompetencer.

Så for at kunne sammensætte et bredt og varieret program lige efter kundernes ønsker, vil initiativtagerne til Kasus Fyn gerne have fat i mange flere selvstændige i deres netværk.

“Vi vil gerne have fat i alle de mennesker på Midtfyn, som har noget at byde ind med i en kursus- og arrangements-sammenhæng. De skal helst være selvstændige, eller have ambitioner om at blive det på hel- eller deltid. Men ellers kan vi bruge mennesker fra alle mulige fagområder og genrer. Så længe man kan byde ind med fedt indhold til virksomheders medarbejderarrangementer,” siger Mette Mortensen.

Vil hjælpe virksomheder i gang efter nedlukning og hjemmearbejde

Siden efteråret har Heidi Vang Tsimisiris og Mette Mortensen mødtes én gang om ugen for at planlægge og idéudvikle på konceptet.

De har planlagt at markedsføre sig meget gennem videoer fra arrangementerne og en hjemmeside. Derfor har de også søgt penge fra Den Faberske Fond til blandt andet det og har fået en 12.000 kroner.

“Vi er super taknemmelige og glade for at kunne komme i gang. Pengene bliver med det samme brugt på at få vores hjemmeside op at køre, så vi kan komme i gang med at markedsføre os,” fortæller Heidi Vang Tsimisiris.

Deres mål er at komme op i gear til sommerferien, så de kan tilbyde fede arrangementer for virksomheder, som efter corona-nedlukning og hjemmearbejde trænger til at få medarbejderne rystet sammen igen.

“Vi satser på at være klar til at holde de første arrangementer efter sommerferien. Men kommer der nogen og ønsker noget her og nu, så er vi klar til at spring på, ” siger Mette Mortensen.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.