Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd og Vores Faaborg og Egn indgår samarbejde

9. december 2020by FME
Samarbejde Vores Faaborg og Egn, Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Der er netop underskrevet en aftale om samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd og Vores Faaborg og Egn, som betyder, at alle erhvervsmedlemmer af Vores Faaborg og Egn fra årsskiftet også automatisk er medlemmer af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

Derved kommer erhvervsrådet endnu et skridt nærmere visionen om at dække erhvervslivet i hele kommunen og derigennem stå stærkere og kunne gøre en endnu større forskel for erhvervslivet i kommunen.

De nye erhvervsmedlemmer kan i 2021 deltage med to personer i alle de netværksarrangementer, som erhvervsrådet holder for sine medlemmer, imens de stadig kan støtte Vores Faaborg og Egn og deltage i arrangementer og projekter i det regi.

Alle vil det bedste for kommunen og området

De behøver altså ikke længere afveje, som de skal være med i den ene anden forening, da de kan få det bedste fra begge. Det glæder Johnny Poulsen, der er formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

”Vi vil virkelig gerne det brede samarbejde på tværs af kommunen og forskellige virksomheder. Vi vil jo alle gerne det bedste for vores kommune og område og oplever derfor også en stor vilje til at samarbejde med Vores Faaborg og Egn. Det er fantastisk, at det nu bliver formaliseret, så deres erhvervsmedlemmer ikke længere behøver at tænke i dobbelt-medlemskab,” siger han.

Vores Faaborg og Egn og Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd har allerede samarbejdet omkring flere fælles projekter, blandt andet den fælles butiksside, shophosos.dk, hvor butikker kan lægge en profil ind. Den er senest brugt som lokal julegaveshop, for at opfordre virksomhederne til at handle lokalt til jul.

Et samarbejde med mening

Hos Vores Faaborg og Egn sætter de også pris på samarbejdsaftalen. Det fortæller formand Charlotte Stiller:

”Især vores erhvervsmedlemmer har mange snitflader, som er relevante i både Vores Faaborg og Egn og i Erhvervsrådet.  Det giver rigtig god mening, at de to foreninger hænger tættere sammen. Vi arbejder jo alle for det samme mål om at styrke området,” siger hun.

Indtil videre er det kun erhvervsmedlemmerne, der automatisk får dobbeltmedlemsskabet. De øvrige medlemmer af Vores Faaborg og Egn er dog velkomne til erhvervsrådets arrangementer mod en mindre egenbetaling.

Passer med visionen om en attraktiv erhvervskommune

Erhvervsrådet har en vision om at blive én af de mest attraktive erhvervskommuner i Danmark. For at blive det kræver det blandt andet en rigtig stærk forening med mange medlemmer, tilbud og arrangementer. Samtidig giver en stærkere forening også en synergi, fordi man så kan investere mere. Lige nu er erhvervskonsulent Klaus Jensen eksempelvis tilknyttet erhvervsrådet hvad der svarer til én dag om ugen – men målet er at han fra 2022 arbejder halv tid for erhvervsrådet og rådgiver og servicerer medlemsforeningerne.

”Samarbejdet med Vores Faaborg og Egn er med til at styrke os som foreninger og bestemt også det lokale erhvervsliv i Faaborg og omegn. Vi glæder os til at samarbejde endnu mere på tværs af foreninger og brancher. Sammen står vi stærkere,” siger Johnny Poulsen.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.